logo text

XIII. Memoriál MVDr. Josefa Kuhna
26-÷28.8.2016 

            Tento ročník pořádali zástupci  jihomoravské pobočky klubu.  Hlavní práce, příprava zázemí pro startující, koronu, terény pro práci psů se ujali členové mysliveckých sdružení Bezměrov, Litenčice a Brankovice. Záštitu pro tuto akci převzal předseda vlády Bohuslav Sobotka, místopředseda Senátu Parlamentu ČR Ing. Ivo Bárka a hejtman  Jihomoravského kraje Michal Hašek.

      Centrum memoriálu bylo v obci Brankovice, terény pro disciplíny malého a velkého pole a rákosových disciplín byly u obce Bezměrov na polosuchém poldru, práce na vodní hladině na rybníku u města Kojetín. Lesní práce byly mezi obcemi Litenčice a Morkovice.

        Na soutěž se přihlásilo 19 psů a fen, nastoupilo 17. Bylo potěšitelné, že mezi startujícími byl zástupce Německého ohaře drátosrstého, vůdce z Dánska a zástupce plemene Italský spinone, českého vůdce. 

Soutěž dokončilo 12 psů a fen.

Vítězem se stal pes Dyk z Oslavského údolí se svým vůdcem Jaroslavem Mašou  

DSC 1867 1 místo

 

Na druhém místě se umístila fena Cita z Březové stráně s vůdcem Josefem Hlaváčem, která také získala ocenění nejlepší les a nejlepší barva

DSC 1875 2 místo nejlepší barva a les

 

Na třetím místě se umístila fena Chara z Lovčických tarasů se svým vůdcem Miroslavem Kabilkou a získala ocenění nejlepší voda

 

DSC 1861 3 místo nejlepší vody

Ocenění nejlepší pole získala fena Italského Spinone Colleta Čarovné srdce se svým vůdcem Radovanem Běhůnkem

 

DSC 1882 nejlepší pole

 

 Momentky ze všech tří dní jsou na svém místě >> ve fotogalerii<<

 

mem 13khun 2016krátké video je umístěno na >YouTube><<

Login

Přihlášení do členské zóny